Vadum Skole - Tlf. 9982 4450

Forsidebillede
OL 2014. God sommer!
 Opslagstavle
Til forældre med børn i DUS.

I løbet af sommeren går vi over til et nyt digitalt registreringssystem for jeres børn, og den store tavle med magneter vil forsvinde. I stedet skal I registrere børnene via en touch-skærm, som hænger på væggen ved Dussens kontor. Systemet er også helt nyt for os, men jeg tror vi ved fælles hjælp vil få stor gavn af det. I første omgang vil jeg være glad, hvis I vi logge ind på systemet og opdatere stamoplysninger på jeres barn. Jeg vil så vende tilbage med mere info efter ferien.
I kommer igang her: www.mininstitution.dk - der skal logges på med nem-ID. Der er også et link til systemet i menyen til venstre på skoleporten. I systemet er der en manual, hvis man er i tvivl om, hvordan man gør.

Alle børn og forældre ønskes en god sommer.smiley
Skrevet af Ole Ringgaard den 04-07-2014
SkoleIntra er ustabilt i sommerferien

SkoleIntra vil være utilgængeligt i uge 28 pga. et omfattende systemarbejde i forbindelse med, at systemet har fået ny ejer. Desuden kan Intra være ustabilt i uge 29 og 30. Overvej derfor, om der er informationer i Intra, som I skal bruge i denne periode.
Skrevet af Christian Jensen den 03-07-2014
Informationshæftet "Værd at vide om Vadum Skole" for skoleåret 2014/2015 er vedhæftet.

Hæftet er desuden altid at finde på skolens hjemmeside under menupunktet "Information".

God sommer!

Lone Frøstrup
Bilag: Værd at vide 2014-15.pdf
Skrevet af Lone Frøstrup den 01-07-2014
Her er sommernyhedsbrev fra DUS.  smiley
Bilag: Sommernyhedsbrev fra Dussen 2014.docx
Skrevet af Ole Ringgaard den 27-06-2014
Nyt fra Dus

Børn, der er tilmeldt Dussen i skolens sommerferie, skal af hensyn til planlægnignen gerne  møde i Dus senest kl. 10.00.smiley

Vi vil gerne ønske alle børn og forældre en god sommer, vi glæder os til at se jer igen efter sommerferien.
Skrevet af Ole Ringgaard den 27-06-2014
Klik her for at se billeder fra et velafviklet OL på Vadum skole. Afholdt i fantastisk vejr!
Se fotos fra fotoalbum
Skrevet af Christian Jensen den 27-06-2014
Undervisningsministeriet har udfærdiget og udsendt vedhæftede information om Folkeskolereformen.
Bilag: miniguide reform.pdf; postkort skolereformen.pdf
Skrevet af Lone Frøstrup den 26-06-2014
Vedhæftet er information fra Aalborg Kommunale Tandpleje vedrørende vagtordning i sommerferien.
Bilag: Fra Tandplejen sommer 2014.pdf
Skrevet af Lone Frøstrup den 04-06-2014
Skolebestyrelsen pr. 1. august 2014
Vedhæftet er oversigt (med kontaktoplysninger) på Vadum Skoles bestyrelse, der tiltræder pr. 1. august 2014.

Der har været fredsvalg, da der ikke inden fristens udløb den 24. maj, har meldt sig andre kandidater, der ønskede at opstille.

De syv første på listen er medlemmer af skolebestyrelsen, mens de to nederste på listen er suppleanter.

Bilag: Skolebestyrelsen 1. august 2014 med kontaktoplysninger.pdf
Skrevet af Lone Frøstrup den 27-05-2014